Trap je dag af met opmeten, betreed ‘s avonds een mooiere woning.

Een trap is heus niet louter een functionele vereiste om in je woning van verdieping A naar verdieping B te kunnen. Het is een eyecatcher die niet enkel aandacht trekt, maar ook aandacht verdient! Want gezien de populariteit van vast tapijt en lopers als trapbekleding tanende lijkt, zorgt het wegvallen van die beschermlaag dat het onderliggende hout het hard te verduren krijgt. Gelukkig kan je een aftakelende trap via Maestro Steps ook heel eenvoudig een volledig nieuwe uitstraling bieden!

 

Kopzorgen kunnen het aftrappen!

Bezorgt de aanblik van je trap je nachtmerries, en droom je al langer van een nieuwe trap? Weet dan dat de investering in een nieuwe trap niet enkel een flinke hap uit je budget zal nemen, maar bovendien ook vaak overbodig is. Er zijn immers alternatieven voor een volledig nieuwe massieve trap!

 

Immers, via het trede-over-tredesysteem van Maestro Steps kan je hetzelfde (of een nog beter) resultaat bekomen tegen een fractie van de prijs van een nieuwe trap. De originele trap vormt de basis, maar met Maestro Steps kan je deze mits een dagje klussen zélf naar een hoger niveau brengen.

 

Geschikt voor ieder traptype

Maestro Steps is geschikt voor ieder traptype, van een eenvoudige rechte trap, tot trappen met kwartslag of een overloop, met hout, beton of tegelwerk als ondergrond. De stappen zijn eenvoudig te volgen: opmeten, zagen, lijmen en afwerken. Zo heb je een nieuwe trap in één dag!

 

Voordelen

● Geen sloopwerk nodig

● Betaalbaar

● Eenvoudig te plaatsen in 1 dag

● Onderhoudsvriendelijk

● Duurzaam en slijtvast

 

Ontdek de collectie hier! 

Deel deze pagina