In enkele stappen naar een verlicht interieur, met Maestro Latt LED

Stap in de wereld van verfijnde interieurverlichting met Maestro Latt LED. Laat je ruimte stralen met dit slimme en stijlvolle LED-profiel dat perfect aansluit bij zowel Maestro Latt als Maestro Panel. Transformeer je interieur met gemak dankzij onze simpele plaatsingsgids. Ontdek hier de stappen om je omgeving te verlichten en een warme gloed aan je huis toe te voegen.

Meet je bestaande

trap op

De eerste stap naar een nieuwe trap is het opmeten van je bestaande trap. Uiteraard gaat dit het beste op een trap die ontdaan is van bekleding, vuil en eventuele lijmresten. Gaat het om een houten trap, dan kan licht ontvetten of zelfs licht opschuren de hechting ten goede komen.

Zaag de nieuwe
tredes op maat

Eens je de afgemeten tredes hebt afgetekend op de onderdelen van je Maestro Steps-tredes, kan het vormgeven beginnen! Voor een vlotte gang van zaken zaag je best meteen alle tredes en ineens ook eventuele accessoires op maat.

Verlijm de nieuwe
tredes en werk af

Breng voldoende lijm aan op de oorspronkelijke trede, en druk de
nieuwe trede stevig (waterpas) aan. Daarna is de installatie van de profielen aan de beurt, en kan je gaan afwerken met een bijpassende kleurkit.

Instructievideo's

Downloads

Op zoek naar extra informatie zoals plaatsingsinstructies voor treden en stootborden, de overloop en overgangsprofielen of hoe je treden kan opmeten of verbinden? Of simpelweg op zoek naar garantievoorwaarden of technische fiches? Look no further, hier vind je alles!

 

Afwerkingsaccessoires

The devil’s in the details, wil je een opgefriste trap op hoog niveau kunnen afleveren. Om die reden reiken we je niet enkel de tredes en stootborden aan, maar ook bijvoorbeeld overloopplanken en kantenband. Zo weet je zeker dat het geheel een uniforme uitstraling volgens jouw smaak krijgt!